În industria turismului „se lucrează cu inima, cu sufletul”

> Aflat ieri la Suceava, secretarul de stat în MDRT Cristian Bărhălescu a afirmat că „nu avem o lege a turismului sănătoasă” și că se intenționează elaborarea unui proiect pentru o nouă lege a turismului
 

Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT) intenționează să elaboreze un proiect de lege a turismului care să facă cât mai mult bine pentru industria turismului, a anunțat, ieri, la Suceava secretarul de stat în MDRT, Cristian Bărhălescu. “Nu avem o lege a turismului sănătoasă. Vreau să facem o lege corectă pentru a fi cât mai bine pentru această industrie”, le-a spus Bărhălescu agenților și operatorilor în turism din județul Suceava. El a declarat că dorește ca președintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, să constituie un nucleu cu reprezentanți ai operatorilor și agenților din turism din județ care să producă proiecte care să fie preluate de executiv în vederea elaborării unei legi. Potrivit secretarului de stat în MDRT, care a participat, la Suceava, la închiderea unui proiect cu finanțare europeană pentru perfecționarea angajaților din turism din județele Neamț, Maramureș și Suceava, perfecționarea în turism trebuie continuată pentru că turismul este o industrie în continuă mișcare. El a subliniat că în această industrie “se lucrează cu inima, cu sufletul” și că este important ca turiștii să se întoarcă dacă au fost mulțumiți de cum s-au simțit în vacanță.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: