PSD Suceava 2020

Consiliul Județean

Joi – instalarea în funcție a noului președinte. Vineri – constituirea Consiliului Județean

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, va fi instalat în funcție joi, 21 iunie 2012, iar ședința de constituire a Consiliului Județean va avea loc vineri, 22 iunie a.c., se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava. În ceea ce privește consilierii locali din județul Suceava declarați aleși la scrutinul din 10 iunie, informează sursa citată, aceștia sunt convocați în ședință de constituire a consiliilor locale prin Ordinul prefectului cu nr.241 din data de 18 iunie. La ședința de constituire participă prefectul sau reprezentanți ai prefectului.
 

În comunicatul de presă se mai precizează că aleșii locali vor trebui să se constituie oficial în consilii locale și să depună jurământul până pe data de 30 iunie 2012. Consilierii locali din județul Suceava declarați aleși la scrutinul din 10 iunie sunt convocați în ședințele de constituire, potrivit anexei la ordin, începând cu data de 19 iunie, ultima zi pentru constituiri de consilii locale fiind 30 iunie a.c. Pe ordinea de zi a ședințelor: alegerea membrilor comisiilor de validare, validarea mandatelor consilierilor locali, depunerea jurământului de către consilierii locali, alegerea președintelui de ședință, prezentarea hotărârii judecătorești de validare a mandatului de primar și depunerea jurământului de către primar, alegerea viceprimarului, aprobarea numărului, denumirii și componenței comisiilor de specialitate pe diferite domenii de activitate. Duminică, 10 iunie 2012, cetățenii cu drept de vot din județul Suceava au votat pentru 114 mandate de primar, 1.528 mandate de consilieri locali, 1 mandat de președinte de consiliu județean și 36 de mandate de consilieri județeni, mai menționează sursa citată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: