Paza celor 538 de secții de votare din județ, acoperită de personalul MAI

Paza și protecția celor 538 secții de votare care vor funcționa la alegerile locale din 10 iunie, în județul Suceava, sunt asigurate cu personal specializat din structurile Ministerului Administrației și Internelor.
 

Sorin Arcadie Popescu

Prefectul Sorin Arcadie Popescu precizează că în urma discuțiilor purtate ieri, Inspectoratul de Poliție Județean va asigura paza și protecția în 262 de secții de votare; Inspectoratul de Jandarmi Județean în 97 de secții; Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Bucovina” în 110 secții; Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră în 40 secții, iar Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni în 29 secții de votare. Prefectul subliniază că, în urma întâlnirii de la Palatul Administrativ, s-a stabilit că, pentru completarea necesarului de personal, la acțiunile specifice vor participa și câte 15 funcționari publici cu statut special din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor și al Serviciului Evidența și Eliberarea Pașapoartelor Simple Suceava. „Până în prezent, la nivelul județului Suceava sunt realizate toate activitățile privind organizarea și desfășurarea în cele mai bune condiții a alegerilor din data de 10 iunie”, a spus prefectul Sorin Arcadie Popescu. Întâlnirea cu șefii instituțiilor amintite a fost organizată în conformitate cu prevederile Planului general de măsuri privind menținerea și asigurarea ordinii și siguranței publice, premergător și pe timpul desfășurării alegerilor din anul 2012, pentru autoritățile administrației publice locale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: