Fonduri europene pentru modernizarea a 180 km de drumuri

„Fără intervenția lui Gheorghe Flutur, această măsură nu era în PNDR”

180 km de drumuri afectate de inundații în județul Suceava vor fi modernizate cu fonduri europene alocate prin PNDR, fiecare localitate urmând să beneficieze de fonduri de aproximativ un milion de euro pentru lucrări, după ce, ieri, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Stelian Fuia, a participat la Suceava la semnarea contractelor de finanțare, printr-o submăsură a PDNR. Fuia a spus că submăsura pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații ce a fost inclusă în măsura 3.2.2. din PNDR ca urmare a intervențiilor făcute de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, mai ales că județul nostru a fost cel mai afectat de inundații. „Fără intervenția lui Gheorghe Flutur, această măsură nu era în PNDR”, a spus Fuia.
 

Stelian Fuia

La rândul său, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a arătat că a avut susținerea guvernului pentru această măsură de finanțare a infrastructurii din mediul rural ce a fost afectată de inundații, dar că și Comisia Europeană a înțeles necesitatea alocării de fonduri în această direcție. El a arătat că Suceava s-a confruntat cu „un tăvălug de inundații” și că mai sunt încă zone unde se trece apa prin vad sau pe poduri improvizate. La Suceava s-au semnat, vineri, și contracte pentru modernizarea a aproximativ 22 km în comunele Dornești, Bosanci și Vicovu de Jos pe măsura 1.2.5 de modernizare de drumuri agricole și forestiere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: