Victimă a propriei sobe

Detașamentul de pompieri Fălticeni, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Boroaia, a intervenit, ieri, în jurul orei 9, cu patru autospeciale, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință particulară, în cătunul Pintileni, comuna Boroaia.
 

Vecinii au observat flăcările violente și au sunat la 112, anunțând și faptul că proprietara s-ar putea afla în interior. La sosirea pompierilor, ardea violent locuința, existând pericolul de propagare la întreaga gospodărie și la cele învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 12.05. Au ars acoperișul casei, construit pe astereală din lemn, cu învelitoare din șindrilă, pe o suprafață de 60 mp, bunuri casnice din interiorul locuinței (mobilier, covoare, pături etc.) și tâmplăria. S-au degradat pereții portanți ai clădirii. Din nefericire, în interior a fost găsită decedată proprietara, M.P., în vârstă de 76 de ani. Din primele cercetări, s-a constatat că incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza sobei cu acumulare de căldură, amplasată necorespunzător față de materialele combustibile. Pompierii au salvat anexele și gospodăriile învecinate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: