A ars de viu, lângă oile lui

Sâmbătă, în jurul orei 4.28, prin „SNUAU 112”, Petrică M., din comuna Stulpicani a reclamat faptul că are loc un incendiu la un adăpost de animale în zona „Pârâului Muncel” de pe raza comunei Stulpicani și că este posibil ca proprietarul să fie în interior.
 

La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Gura Humorului și, ulterior, o echipă operativă, care n-au avut altceva de făcut decât să constate: că au intervenit două autospeciale de la Garda de Intervenție Gura Humorului din cadrul ISU Bucovina Suceava și grupa de pompieri civili de la Primăria Stulpicani (care, după aproximativ două ore, într-o zonă greu accesibilă, au lichidat și stins incendiul) și că, în dreptul ușii de acces, a fost găsit cadavrul carbonizat al lui Traian M, de 82 de ani. Din incendiu au fost salvate 40 de oi, două bovine și un cal care se aflau în anexele clădirii. „Din declarația numitei Liliana M., nora victimei, a rezultat faptul că Traian M. locuia singur de aproximativ doi ani într-o construcție de lângă adăpostul de animale și că aceasta bănuiește că în incendiu au mai ars actele de identitate ale acestuia, precum și un motoferăstrău mecanic, un ham de cal și alte bunuri, ce se aflau în interior”, spun polițiștii județului, într-un comunicat de presă. Sursa probabilă a incendiului a fost stabilită de către pompierii militari ca fiind „jar sau scânteie”, mijlocul de aprindere „sobă cu acumulare de căldură”, iar împrejurarea determinantă „jar căzut din sobă”, ne-existând suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale. După efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții se va dispune procedural.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: