Pregătirea alegerilor a început !

> Evaluând nemulțumirile exprimate în ultima perioadă, prim-vicepreședintele PDL Gheorghe Flutur a spus, printre altele: „E un duș rece, dar nu închidem obloanele. Vom găsi kerosenul să intrăm în logica de alegeri”
 

Gheorghe FLUTUR

Prim-vicepreședintele PDL Gheorghe Flutur a anunțat ieri că, din acest moment, începe pregătirea pentru alegeri, că el este pregătit pentru alegeri și nu ar avea nicio problemă nici dacă alegerile locale ar fi organizate la 1 februarie. „A valorifica criza, nemulțumirea oamenilor, așa cum face USL, nu este soluția. Dialogul este soluția. Sucevenii știu ce s-a făcut în acești ani și că în fiecare zi am încercat să fac și am făcut ceva bun pentru județul acesta”, a spus Flutur. Liderul democrat-liberal a spus, într-o conferință de presă, că PDL urmează să-și pregătească strategia pentru viitoarele alegeri. „Am ieșit din situații mult mai grele. Asumându-ne responsabilități, vom ieși și din asta”, a spus liderul democrat liberal. El a arătat că, în actuala perioadă, când există o „voce a străzii”, când sunt exprimate nemulțumiri, solicitări de transparență, se impune ca membrii partidului să acorde mai mult timp pentru a vorbi cu oamenii. „E un duș rece, dar nu închidem obloanele. Vom găsi kerosenul să intrăm în logica de alegeri”, a declarat Flutur. El a mai spus că speră că „dușul rece la -15, -17 grade Celsius” face bine Partidului Democrat Liberal. „E o realitate românească la care trebuie să te raportezi”, a spus prim-vicepreședintele PDL care a adăugat că este pregătit pentru campania electorală. El a atras atenția USL că se bucură prea repede pentru o prezumtivă victorie în alegeri. „Au mai băut odată șampanie prematur”, a spus Flutur. Totodată, prim-vicepreședintele PDL a cerut ca în județele în care democrat-liberalii sunt în opoziție să adopte poziție de partid de opoziție.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: