Fabrică Mopan la Gura Humorului

> „În perioada în care unii își cos buzunarele, Porumboiu investește la Humor” a declarat primarul Marius Ursaciuc ieri, la inaugurare, în prezența președintelui grupului de firme din care face parte și Mopan
 

Președintele grupului de firme „Racova com-agro-pan Grup” (din care face parte și firma suceveană Mopan), omul de afaceri Adrian Porumboiu, a inaugurat ieri la Gura Humorului o nouă fabrică de producție și un magazin de desfacere, investiția ridicându-se la peste 1,5 milioane de euro. Inaugurarea s-a petrecut în prezența primarului orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, și a viceprimarului Alexandru Balău, printre invitați numărându-se și șefii Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, Ionuț Crețuleac, și al Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Suceava, Petrea Dulgheru, precum și directori de bănci din Suceava. Fabrica Mopan a fost ridicată pe amplasamentul fostei fabrici de pâine din localitate, care a fost dărâmată din temelii și reconstruită în 6 luni de zile, antreprenor fiind ACI-AG din Suceava. „Gura Humorului este un oraș care, în opinia mea, degajă un puternic miros european. Nu întâmplător am ținut ca fabrica de aici să arate așa cum arată acum, pentru că am dorit să întregească lucrurile foarte frumoase care sunt aici. Mopan va asigura nu doar produse de calitate celor din Gura Humorului, ci și locuri de muncă. Sperăm ca produsele noastre să fie căutate din ce în ce mai mult, pentru că nu folosim amelioratori”, a declarat Adrian Porumboiu, care a ținut să precizeze că dorește să facă din Mopan un brand național. Porumboiu a mai anunțat că intenționează să achiziționeze o mai veche fabrică din Galați, pe care să o modernizeze și să o transforme tot într-o fabrică Mopan, investiția urmând a se ridica la aprox. 10 milioane de euro. La rândul său, primarul Marius Ursaciuc a declarat că este mândru că în Gura Humorului există o asemenea fabrică și a spus că „în perioada în care unii își cos buzunarele, Porumboiu investește la Humor”. „Vă asigur că cele mai bune condiții din Europa de Est în ceea ce privește investițiile sunt la Gura Humorului. Cine nu crede, să vină să le încerce”, a subliniat edilul-șef humorean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: