Și dornenii au protestat

Pe 24 ianuarie, de la ora 16, la inițiativa organizației PSD municipale, la Vatra Dornei a avut loc un miting de protest „împotriva președintelui țării și a guvernului”.
 

Am fost informați că o coloană de aprox. 500 de manifestanți a plecat de la foișorul din parc, a străbătut centrul municipiului, flancată de jandarmi, și s-a oprit în fața primăriei și, apoi, a cabinetului parlamentarului PDL Dumitru Pardău. Din informațiile furnizate de participanți am aflat că protestatarii au afișat numeroase pancarte cu mesaje la adresa președintelui și premierului, dar și la adresa conducerii județene sau a parlamentarului dornean. Pe traseul lor, manifestanții „au huiduit, au fluierat, au agitat pancartele”, iar, la un moment dat, câțiva tineri au intenționat să ocupe strada principală și să întindă o horă, însă mai vârstnicii protestatari i-au temperat. Aflăm că, „pe lângă cetățeni din municipiu, au participat la protest și alți locuitori ai Bazinului Dornelor, în general oameni maturi, bărbați și femei, din toate categoriile sociale”.

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI