Calitate, rapiditate. Calitate ?!!

Nici n-a început bine sesiunea de iarnă a studenților și primesc (cum probabil că primesc prin poșta electronică o mulțime de inși, fie că au treabă cu studenția, fie că nu) următoarea invitație lapidară și (poate) convingătoare: „Lucrări de licență, lucrări de disertație, proiecte de diplomă, referate, atestate și studii de caz din aproximativ toate domeniile educaționale, la cele mai mici prețuri! Calitate, rapiditate și promptitudine maximă! Se pot realiza și lucrări la comandă, după planul și cerințele clientului”. Așadar, campania de profil a anului 2012 a început! De altfel, la vremea aceasta până și întârziații își vor fi ales sau vor fi primit temele pentru lucrări de licență sau de finalizare a masteratelor, așa că…
 

L.D. CLEMENT

Așa că am exersat o căutare după primul rând al ofertei și, într-un fel sau altul, am regăsit-o multiplicată de sute de ori, pe zeci de site-uri, bloguri și forumuri. Bunăoară, un site se laudă că are la vânzare 1000 de lucrări de licență gata executate, iar dacă te interesează să cumperi cu ridicata, capeți reduceri (30% pentru 4 buc.). Altfel, aici prețul e fix și de mare ieftineală (plus precizarea „se emite și factură fiscală!”; așadar, se lucrează elegant și legal…): 100 lei fie că e vorba de ASE, drept, medicină, matematică, teologie, litere, jurnalism. Spre un exemplu, un viitor jurnalist cu diplomă poate lua din raft „Relația dintre violența reală și cea reflectată în mass-media”. Iar un medicinist, „Electrocardiograma. Monitorizarea frecvenței cardiace”. S-ar părea că afacerea merge strună. Însă ce te faci dacă, într-o zi, te vei da pe mâna „doctorului” licențiat astfel în monitorizarea frecvenței cardiace? N-o să mori… de ciudă că nu ți-ai tras și tu diplomă, să-ți măsori singur pitpalacul?!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI