Sucevenii nu au întrerupt protestele nici în weekend

Sâmbătă și duminică, protestatarii suceveni au ieșit din nou în stradă, chiar dacă nu în număr la fel de mare ca în timpul săptămânii trecute.
 

Protestele au continuat în fața Palatului Administrativ din Suceava și în ultimele două zile, câteva zeci de suceveni înfruntând frigul și ninsoarea pentru a-și striga, încă o dată, nemulțumirile. Sâmbătă au apărut din nou în locul în care protestatarii suceveni s-au adunat zile în șir, pensionari și tineri deopotrivă, care au inscripționat pe lozinci dorințe ce converg spre același numitor comun. Toți își doresc un viitor imediat fără Băsescu președinte, fără actualii guvernanți, cărora cea mai buna urare din partea lor a fost „Demisia”. Ninsoarea și frigul nu au moleșit protestul sucevenilor nici duminică. Câteva zeci de protestatari au revenit în fața Palatului Administrativ cu aceleași dureri. Fără pancarte, fără lozinci, fără bannere, suceveni, oameni în vârstă sau oameni tineri, s-au solidarizat în protest, fără chemarea vreunui partid și au strigat din nou aseară “Jos Băsescu”, “Jos Guvernul”, precum și alte lozinci mult auzite în ultimele zile în timpul protestelor din întreaga țară.

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI