Maraton cu ,,Tropa, Tropa… uropa”

Un eveniment, rarisim pe meleagurile noastre, apariția la sfârșitul anului trecut a albumului realizat de Ioan Gyuri Pascu și Lian Cubleșan, ,,Tropa, Tropa… uropa”, Editura Muzicală, 2011, este urmat acum de altul, un veritabil maraton al lansării acestui album.
 

Astfel, cu participarea autorilor, albumul va fi prezentat astăzi, 20 ianuarie 2012, ora 17,00, de către cunoscutul om de radio Emil Răducanu la Colegiul de Artă ,,Ciprian Porumbescu” Suceava, urmând ca, de la ora 22,00, la Clubul Aquarius din Câmpulung Moldovenesc, lansarea să fie susținută și de un spectacol. Un album dominat de romantism, cu accente surâzătoare, o întâlnire plină de farmec cu Ioan Gyuri Pascu și Lian Cubleșan, doi compozitori și interpreți, însoțiți de prietenii lor, cu toții cavaleri cu jurăminte de credință făcute muzicii din prima tinerețe și respectate cu o pasiune și fidelitate permanent generatoare de tinerețe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: