În noua formulă de conducere aleasă la sfârșitul anului trecut

Colegiul Medicilor Suceava are ambiții mari !

> În primul rând, colegiul va avea un site “atractiv și complet”, din februarie > În luna mai vor fi organizate în premieră „Zilele medicale ale Sucevei”, președinte de onoare al acestora fiind dr. Vasile Astărăstoaie, președintele Colegiului Național al Medicilor
 

dr. Sorin Hîncu

Colegiul Județean al Medicilor Suceava va fi vizibil și online prin site-ul la care se lucrează acum și care va fi gata la sfârșitul acestei luni, un site “atractiv și complet”, a declarat ieri președintele nou ales al colegiului, dr. Sorin Hîncu. “Site-ul va putea fi accesat pe adresa www.cmsv.ro și va cuprinde diferite informații despre medici, legislație, simpozioane, congrese și alte manifestări științifice, despre activitatea comisiilor colegiului și alte aspecte din domeniul de activitate al Colegiului”, a precizat dr. Hîncu. Președintele CJM Suceava a mai spus că una dintre preocupările care vor sta în atenția colegiului, pe termen scurt, va fi organizarea, în premieră, în luna mai, a „Zilelor medicale ale Sucevei”, al căror președinte de onoare va fi dr. Vasile Astărăstoaie, președintele Colegiului Medicilor din România și rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Iași. Dr. Hîncu a spus că a luat legătura cu acesta, el afirmând că “va participa cu siguranță” la manifestările științifice organizate la Suceava și că se va referi în prezentările sale la “problemele de bioetică și deontologie medicală”. “La «Zilele medicale ale Sucevei» vor fi angrenați toți medicii șefi de secție din spitale, vom aduce profesori universitari și conferențiari din centre universitare care să prezinte problematica de interes din domeniu. Va fi un prilej ca medicii să-și completeze pregătirea continuă. Sperăm să fie o manifestare de înaltă ținută, pe care o vom organiza în fiecare an. Cu ocazia discuției cu dr. Astărăstoaie, s-a stabilit că tot atunci, la Suceava, va avea loc și ședința lunară a Colegiului Național al Medicilor”, a mai spus președintele CJM. “Trebuie să realizăm o unitate cu toată țara și să sprijinim Colegiul Național al Medicilor” În urma alegerilor desfășurate la sfârșitul anului trecut, la CJM Suceava a fost aleasă o nouă “formulă” de conducere, alături de președintele Hîncu aflându-se medicii Florin Filip, Laura Coca, Mirela Oniceanu, vicepreședinți, și secretarul general dr. Irina Badrajan, totodată și purtătoarea de cuvânt a colegiului. “E o echipă tânără, dinamică, de la care, personal, aștept rezultate deosebite, ele vor fi cele care vor vorbi despre activitatea noastră. Noi vrem să ne achităm de atribuții și să avem o activitate pe măsura corpului medical din județ”, a declarat dr. Sorin Hîncu. La rândul său, dr. Irina Badrajan a precizat că activitatea colegiului trebuie să fie foarte bună, pentru ca organizația să devină “o voce”. “Trebuie să realizăm o unitate cu toată țara și să sprijinim Colegiul Național al Medicilor, fiindcă, la un moment dat, prof. Astărăstoaie a vorbit singur. De aceea trebuie ca fiecare colegiu județean să-și aducă contribuția la sprijinirea președintelui Colegiului național”, a spus medicul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: