Un telefon cât o cărămidă (mai precis, gresie)

La data de 14.01.2012, ora 13.15, P.D., de 15 ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că, în timp ce se afla în fața blocului unde locuiește, de pe bulevardul G. Enescu, i-a fost sustras un telefon mobil.
 

În jurul orei 12.20, în timp ce victima se deplasa prin zona complexului „Curcubeul”, a fost oprită de un tânăr, care i-a propus să-i vândă un telefon mobil performant. „Partea vătămată, fiind interesată să-și schimbe telefonul său, a intrat în discuție cu tânărul respectiv, care i-a propus și prezentat un telefon performant și i-a cerut telefonul său în schimb, o pereche de ochelari de soare și diferență de bani. Întrucât partea vătămată a afirmat că nu are bani la el, tânărul în cauză a acceptat telefonul cu tot cu cartelă și ochelarii, spunându-i că-l mai așteaptă să-i mai aducă ceva bani, moment în care i-a pus acestuia în buzunarul de la geacă un obiect ce părea a fi un telefon, după care a plecat dispărând printre blocuri”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava. În momentul în care partea vătămată a dorit să testeze telefonul în cauză, a constatat că de fapt în buzunar avea o bucată de gresie, învelită cu bandă izolatoare neagră, având aceleași dimensiuni cu presupusul telefon. Valoarea totală a prejudiciul cauzat este de aproximativ 1000 lei. „Polițiștii suceveni recomandă, pe această cale, cetățenilor, să manifeste atenție sporită atunci când persoane necunoscute le propun anumite acte de comerț, pentru a nu cădea victimă înșelăciunilor și a evita prejudicii materiale”, se adaugă în comunicatul IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: