S-a aruncat în fața trenului

> Victima, cu picioarele secționate aproape de zona bazinului de roțile garniturii pentru Pașcani, n-a avut nicio șansă, însă a mai trăit până la spital…
 

O femeie de 51 de ani, Viorica Pavăl, din Burdujeni, municipiul Suceava, s-a aruncat pe șinele de cale ferată, în Stația CF Burdujeni. Nefericitul eveniment a avut loc sâmbătă, în jurul orei 15, iar victima nu a avut nicio șansă: picioarele i-au fost secționate, târâte pe șine, în ciuda vitezei mici a trenului, și, pe urmă, culese și băgate într-o pungă de ambulanțieri. Doar doar va putea fi salvată! Nu, nu s-a mai putut… Deși trenul i-a secționat picioarele aproape de zona bazinului, femeia nu a murit însă imediat. Ea a fost dusă cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Suceava, însă nu a mai putut fi salvată. Conform celor declarate de Florin Catană, șeful TF Suceava, trenul circula de la Suceava-Nord spre Pașcani (tren personal). Femeia venise în Stația Burdujeni cu puțin timp înainte ca trenul să ajungă de la Ițcani, unde se formase garnitura pentru Pașcani. Se pare că prezumtiva sinucigașă suferea de grave tulburări psihice, spun surse judiciare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: