De astăzi

Elevii reintră în clase

> …Pentru un semestru mai lung ca în alți ani
Elevii suceveni revin de astăzi în sălile de clasă din cele peste 400 de școli ale județului, pentru un nou semestru, care va fi mai lung ca cele din anii anteriori.
 

Astfel, semestrul al doilea al anului școlar curent se va încheia pe 23 iunie 2012, iar până la vacanța de vară va mai fi întrerupt de vacanța de Paște, de două săptămâni, care va începe pe 7 aprilie. Vacanța de vară a anului școlar 2011-2012 va fi cuprinsă în perioada 23 iunie – 9 septembrie. Înainte însă de vacanța de primăvară (de Paște), elevii vor participa în premieră la “Școala altfel”, care va fi dedicată activităților extrașcolare și extracurriculare. Elevii nu trebuie să respire, însă, ușurați, că „vor scăpa” de învățat, întrucât programul “Școala altfel” cuprinde același număr de ore ca o săptămână normală de cursuri, în care vor avea loc activități culturale, tehnico-științifice, sportive, de voluntariat, de responsabilizare socială, activități educaționale pentru sănătate, educație ecologică ș.a. În săptămâna respectivă se va desfășura și faza națională a olimpiadelor școlare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: