Sorin Iacob, președinte al CCI Suceava pentru încă 4 ani

Reuniți, ieri, în cadrul Adunării Generale a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Suceava, membrii organizației amintite, prezenți în proporție statutară – de peste 50 la sută plus 1 -, i-au ales pe cei care vor forma echipa de conducere pentru următorii patru ani, până în 2015.
 

Sorin Iacob

Camera de Comerț și Industrie Suceava

Dl Sorin Iacob a fost reales, cu unanimitate de voturi, președinte al CCI și al Colegiului de Conducere, echipa deliberativă fiind completată de dnii Nicolae Troașe, Viorel Nuțu, Teodor Haucă și Mihai Cernișov, în calitate de vicepreședinți. Poziția de director general a fost „adjudecată” de dl Marcel Gaftoneanu (foto), care a ocupat până acum postul de secretar general. Printre concluziile raportului de activitate al președintelui CCI Suceava, aprobat, în cadrul adunării, figurează și puncte ce onorează prestația din ultimii ani a executivului și deliberativului CCI, cum ar fi ocuparea unor poziții fruntașe în clasamentul intercameral la nivel de țară. Astfel, CCI Suceava ocupă locul al III-lea privind dinamica și numărul de membri, locul al IX-lea privind numărul de angajați, precum și locul al X-lea ca execuție bugetară. Cu aceeași unanimitate de voturi, Adunarea Generală a aprobat o serie de modificări și completări ale Statutului CCI Suceava. Vom reveni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: