Cetatea de Scaun, încă un proiect

Promovarea cât mai asiduă a Cetății de Scaun a Sucevei, o emblemă istorică pentru municipiul reședință de județ, rămâne și anul acesta un punct important pe ordinea de zi a conducerii administrative a orașului.
 

Astfel, după parteneriatul încheiat de municipalitate cu privire la promovarea comună a cetăților Hotin (Ucraina), Soroca (Republica Moldova) și Cetatea de Scaun a Sucevei într-un proiect transfrontalier, conducerea administrației publice locale a dat curs favorabil unei alte solicitări. „Pe lângă proiectul comun avut cu cetățile Hotin și Soroca, am primit acum o propunere de colaborare și de la Asociația Star Education București pentru a participa în cadrul unui proiect de promovare a potențialului turistic și crearea infrastructurii necesare pentru creșterea atractivității României ca destinație turistică”, a declarat primarul Ion Lungu, în cadrul conferinței de presă de miercuri. Concret, colaborarea prevede organizarea de manifestări cultural-artistice în perioada 1-2 mai în Cetate și împrejurimile acesteia. Edilul-șef al Sucevei a mai afirmat că proiectul se bucură și de acceptul conducerii Consiliului Județean și că în perioada următoare urmează ca părțile să se întâlnească pentru a stabili cu exactitate ce fel de acțiuni vor avea loc în perioada stabilită.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: