Dispensar medical inaugurat la Comănești

„Oricine poate găsi ABC-ul civilizației în localitatea suceveană Comănești”, a declarat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, care a apreciat că modul în care își derulează activitatea conducerea administrativă a comunei este un exemplu pentru multe comune sucevene.
 

Șeful administrației județene a participat, miercuri, la inaugurarea dispensarului din Comănești, o construcție pornită de la zero al cărei cost, conform declarațiilor primarului din localitate, Grigoraș Păstrăv, se ridică la circa 4,1 miliarde de lei vechi, bani proveniți în totalitate de la Consiliul Județean și de la bugetul propriu. Noul obiectiv va adăposti un cabinet de medicină generală, unul de stomatologie, o sală de așteptare și una de recoltare a analizelor medicale, spații care vor fi concesionate de primărie cadrelor medicale, în cel mai scurt timp, pentru ca activitatea efectivă să înceapă imediat. Șeful CJ Suceava a inspectat și lucrările realizate la școala din centrul comunei, unde învață circa 130 de copii și care, dintr-o clădire veche și ponosită, s-a transformat într-o unitate educațională cu izolație termică, acoperiș nou, centrală termică și grupuri sanitare moderne, astfel că micii școlari nu vor mai fi obligați să utilizeze WC-ul insalubru din curte. „La Comănești găsim ABC-ul civilizației. Școală, canalizare, dispensar, investiții extrem de necesare pentru civilizația din mediul rural. Modul în care s-au organizat cei din conducerea administrativă a localității este un exemplu pentru multe alte comune sucevene. După sediul primăriei și dispensarul din localitate, extrem de necesar populației de aici, aducțiunea de apă este cea mai așteptată. Jumătate din investiție este parcursă deja și sperăm ca în 2012 să identificăm resursele financiare pentru finalizarea proiectului”, a declarat Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: