La Adâncata, cele 7 calculatoare funcționează

La inițiativa deputatului PD-L de Suceava, Ioan Balan, și a liderului organizației PDL Adâncata, Viorel Cucu, laboratorul de informatică al Școlii cu Clasele I-VIII „Ioan Băncescu” din comună a fost dotat cu șapte calculatoare.
 

„Astăzi (ieri, 20 octombrie – n. red.), PDL Adâncata a pus în practică o promisiune a domnului deputat Ioan Balan făcută cetățenilor și elevilor din comuna noastră, și anume dotarea unui laborator de informatică cu un număr de 7 calculatoare. Vreau să precizez că acțiunile noastre nu se opresc aici. În săptămânile următoare vom pregăti și alte surprize plăcute locuitorilor din Adâncata. Doresc să mulțumesc din nou deputatului Ioan Balan pentru sprijinul continuu pe care ni-l oferă”, a declarat președintele PDL Adâncata, Viorel Cucu. Calculatoarele au fost puse în funcțiune joi, în prezența conducerii școlii, a elevilor și a celor care le-au donat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: