Social-democrații au felicitat pensionarii

Organizația de seniori a PSD Câmpulung Moldovenesc a organizat marți, 4 octombrie, un cenaclu literar dedicat recent trecutei „Zile a Pensionarului”.
 

Potrivi precizărilor președintei organizației, Crizanta Forminte, momentul a fost și o excelentă ocazie pentru pensionarii prezenți de a socializa și de a demonstra că nu se lasă învinși de greutățile actuale. Manifestarea a fost găzduită la Biblioteca Municipală. „Am dorit, cu același prilej, să îi felicităm pe membrii noștri și să le urăm să își regăsească demnitatea și respectul pe care le merită după anii în care au muncit pentru societate”, ne-a spus dna Forminte. La eveniment a ținut să asiste și președintele PSD Câmpulung Moldovenesc, Silviu Robciuc, care ne-a precizat că grija și respectul pentru seniori sunt prioritare pentru el personal, ca și pentru toți membrii organizației.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: