La Colegiul Județean al Medicilor Suceava

Au început ieri alegerile pentru desemnarea Comisiei de Disciplină

> 600 de medici din cei 900 din județ sunt așteptați în primul tur, altfel se organizează al doilea tur, pe 10 și 11 octombrie
 

La Colegiul Județean al Medicilor Suceava s-a desfășurat ieri prima zi de alegeri pentru desemnarea membrilor Comisiei de Disciplină, fiind așteptați la vot cel puțin 600 din cei 900 de medici care funcționează în județ, ne-a informat președintele comisiei electorale, dr. Irina Badrajan. „Dacă nu vor fi întrunite 600 de voturi, va fi organizat un al doilea tur de scrutin pe 10 și 11 octombrie. Comisia de Disciplină este una dintre cele mai importante comisii ale CJM, care analizează și soluționează cazurile ce constituie abatere disciplinară a medicilor”, a mai spus dr. Badrajan. Medicii din județ vor desemna prin vot secret 8 din cei 9 membri care constituie comisia, unul fiind numit de Direcția de Sănătate Publică Suceava. Și-au depus candidatura 9 medici pe cele 8 locuri disponibile: dr. Adrian Botezan, dr. Anca Miruna Brădățan, dr. Ana Burcă, dr. Ruminița Papuc, dr. Stelică Constantin, dr. Mihai Crețeanu, dr. Nicolae Dobromir, dr. Roxana Filip și dr. Eleonora Istocescu. Comisia de Disciplină se alege odată la 5 ani, în mandatul trecut președinte fiind inițial dr. Doru Iliescu de la Spitalul Rădăuți, care a demisionat, în locul acestuia fiind aleasă dr. Ruminița Papuc. Din comisia electorală, alături de dr. Badrajan, fac parte medicii Draga Buimistriuc, secretarul comisiei, Cristina Hrustovici și Laura Coca, membri. DSP nu a făcut încă numirea pentru Comisia de Disciplină, în locul dr. Liliana Grădinariu, numită în mandatul trecut.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: