Proiectul de dezvoltare informatică de tip e-educație

Ministrul comunicațiilor și rectorul Universității Suceava au semnat un contract de un milion de euro

> Ministrul Valerian Vreme s-a arătat “impresionat” de Universitatea “Ștefan cel Mare”, spunându-le reprezentanților acesteia că au, la minister, “ușa deschisă”
Ministrul comunicațiilor și societății informaționale, Valerian Vreme, și rectorul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, Adrian Graur, au semnat ieri contractul de finanțare pentru Proiectul de dezvoltare informatică de tip e-educație. Contractul a fost semnat în prezența subprefectului de Suceava Angela Zarojanu, a parlamentarilor PDL Sanda-Maria Ardeleanu și Gabriel Gospodaru și a consilierului președintelui CJ Neculai Barbă. De altfel, ministrul a venit la Suceava la invitația Consiliului Județean.
 

Ministrul comunicațiilor și rectorul Universității Suceava au semnat un contract de un milion de euro

Acest proiect, am fost informați, va genera un parteneriat de 24 de luni între Ministerul Comunicațiilor și Universitatea Suceava, care va însemna în final un plus în ce privește apropierea de mediul virtual. „Vorbim despre dotare hard și soft, dar o componentă importantă este cea de învățare, căreia trebuie să-i acordăm atenție. Acest contract înseamnă și pentru mediul urban, dar și pentru cel rural apropierea oamenilor de mediul virtual. Sperăm ca după implementarea acestui program, dar și a celorlalte pe care le avem, să ne prezentăm cu alți indicatori în fața Europei”, a declarat ministrul Valerian Vreme. Proiectul are o valoare de aproximativ un milion de euro, sumă nerambursabilă, plus încă 900 milioane lei vechi, contribuția Universității. Înainte de semnarea documentului, ministrul Vreme a vizitat câteva obiective din cadrul Universității, printre care bazinul de înot și sala „Auditorium”, remarcând: „Am fost impresionat de ordinea și dotările din universitate, dar și de planurile pe care le aveți”. Ministrul a promis la final: „Veți găsi ușa deschisă la minister”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: