PSD Suceava 2020

Ionuț Flutur, noul căpitan al echipei CSM Bucovina Suceava

Unul dintre cei mai buni marcatori ai ultimilor ani pentru CSM Bucovina Suceava, Ionuț Flutur, a fost desemnat noul căpitan al grupării rugbistice sucevene. Pe lângă viteză și tehnică, Flutur a demonstrat că are abilități de lider reușind să-și mobilizeze coechipierii în situațiile dificile din timpul meciurilor.
 

Componenta Diviziei Naționale de rugbi CSM Bucovina Suceava nu a reușit în pauza competițională să facă un stagiu de pregătire centralizată și să joace vreun meci amical. Mai mult, din lotul cu care a încheiat prima parte a campionatului vor mai lipsi cinci jucători. „Am pierdut patru jucători pentru partea a doua a sezonului competițional. Ștefancu, Lungu și Beilic au părăsit clubul nostru, Nichiforiuc este în refacere după operația de la genunchi, iar Scolobiuc junior a reușit la Medicină. Nu am putut să jucăm niciun amical, pentru că mare parte din componenții echipei noastre au avut de dat bacalaureatul, iar apoi s-au înscris la facultăți sau au avut examene. Oricum, trebuie să remarc faptul că procentul de promovabilitate la bacalaureat în formația noastră a fost de peste 95%. Am refuzat chiar în aceste zile gruparea Poli Iași care dorea să joace un meci de pregătire cu noi în săptămâna ce urmează, pentru că noi avem meci de campionat la Petroșani pe 7 august și nu putem risca accidentări în echipă. Dacă nu vom putea conta pe cei cinci jucători menționați anterior, în schimb am transferat trei sportivi foarte tineri de la CSȘ Gura Humorului și pe Alexandru Macovei, un jucător talentat descoperit la Dumbrăveni. Avem la dispoziție un lot foarte tânăr și lipsit de experiență, dar cu mare dorință de afirmare. Dacă în prima parte a sezonului nu am avut o evoluție prea convingătoare, în partea a doua a campionatului vizăm să obținem trei victorii, acasă cu RC Bârlad și Pantelimon București și în deplasare la Brașov” a declarat antrenorul echipei de rugbi CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: