A dat peste 3600 de lei pentru… a vinde o mașină de scris

Cadrele Secției de Poliție Mălini au fost sesizate, miercuri, de Aurica R., din comuna Cornu Luncii, despre faptul că persoane necunoscute au sustras din locuința soacrei sale, Saveta R., de 71 de ani, din aceeași localitate, 150 euro și 3.100 lei.
 

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că în dimineața de 27.07.2011, ora 8.20, un grup de 4 persoane necunoscute, format din doi bărbați și două femei, s-a deplasat cu un autoturism în comuna Cornu Luncii, oprind în apropierea locuinței părții vătămate. Cele două femei au intrat în curtea locuinței, sub pretextul că sunt interesate de cumpărarea de aparatură electronică și mașini de scris vechi. Acestea s-au înțeles cu Saveta R. să-i plătească 100 lei pentru a cumpăra o mașină de scris, iar în momentul când sus-numita a intrat în imobil pentru a schimba 200 lei oferiți de cele două, una dintre acestea a observat unde ținea victima banii. Ulterior, profitând de neatenția bătrânei, una dintre femei a intrat în încăperea folosită ca bucătărie și, dintr-o cutie de lemn, a sustras 150 euro și 3.100 lei. Se continuă cercetările în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI