PSD Suceava 2020

Suceava – „Facilități ale sistemului de canalizare”

S.C. ACET S.A. Suceava, în calitate de beneficiar final al Măsurii ISPA 2005/RO/16/P/PE/004, a finalizat ieri, cu respectarea programului, lucrările din cadrul Contractului „Facilități ale sistemului de canalizare (inclusiv rezervoare, bazine de deversare, stații de pompare)”.
 

Prin implementarea acestui contract de lucrări, s-a urmărit reducerea nivelului infiltrațiilor cu până la 10-15%, creșterea gradului de acoperire a serviciilor pentru populație de la 65% la 75%, îmbunătățirea capacității hidraulice a conductelor de canalizare (măsuri de protecție împotriva refulărilor pe perioada de ploi abundente), cât și o mai bună operare și întreținere a rețelelor de canalizare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: