PSD Suceava 2020

Număr record de contestații la Bac: 3515 !

În cele 6 centre de evaluare de la Bacalaureat din județ s-au centralizat, ieri, 3515 contestații, număr record anul acesta, având în vedere că anul trecut au fost depuse 2099 de contestații.
 

Cele mai multe nu sunt la matematică, așa cum se aștepta din cauza notelor dezastruoase la această disciplină, ci la română, unde s-au depus 1144 de contestații, la matematică fiind înregistrate 1067. Au mai fost depuse 461 contestații la biologie, 252 la geografie și 176 la istorie. Lucrările ale căror note sunt contestate vor fi recorectate în perioada 5-7 iulie, iar pe 8 iulie vor fi afișate rezultatele finale. Reamintim că din cei 7147 de candidați din județ prezenți la examen, au fost respinși 2494, dintre care 1897 cu medii mai mici de 5.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: