PSD Suceava 2020

Medalii în premieră pentru sportivii de la CSȘ 3 Suceava

➢ Înotătorii clubului sucevean au urcat de cinci ori pe podiumul de premiere
Timp de patru zile, la finele săptămânii trecute, înotătorii suceveni, cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani, au participat la Campionatele Naționale de Natație ce s-au desfășurat la Brăila.
 

Această competiție a stabilit un nou record ca număr de participanți: 505 sportivi – 173 fete și 332 băieți, reprezentând 47 de cluburi din România. Încă de la prima reuniune a acestui concurs, sportiva Diana Lissov, după o cursă excelentă, a reușit să ocupe poziția a treia în proba de 100 m bras fete 11 ani. Performanța ei a fost repetată de Cosmina Ungureanu în proba de 50 m liber fete 12 ani. La masculin, Teodor Marchitan a urcat de două ori pe podiumul de premiere: o dată pe locul al III-lea în proba de 50 m spate și o dată pe cea de-a doua treaptă în proba de 100 m spate. Și în probele de ștafetă băieții 12 ani (Teodor Marchitan, Mircea Nistor, Claudiu Timofte și Ionuț Onesim) au ocupat al treilea loc în proba de 4×50 mixt, locul 5 în proba de 4×50 liber și locul 6 în proba de 4×100 liber, iar băieții de 11 ani s-au clasat pe poziția a 5-a în proba de 4×50 liber. În probele de ștafete rezervate fetelor, echipa de la CSȘ 3 Suceava de 11 ani s-a clasat pe locul 5 în probele de 4×100 și 4 x50 liber și 4×50 mixt. Din ștafeta suceveană feminină au făcut parte sportivele (Alexandra Ilieș, Andreea Druță, Diana Lissov, Sabina Boberschi și Ruxandra Savina). O comportare foarte bună au avut și ceilalți sportivi componenți ai delegației CSȘ 3 Suceava, majoritatea clasându-se în primii 10 în diferite probe: Călin Stafie – locul 4 în proba de 100 spate băieți 11 ani, Mircea Nistor – locul 4 în proba de 50 bras băieți 12 ani, Catargiu Ștefan – locul 7 în proba de 50 liber băieți 11 ani, Alexandra Ilieș – locul 7 proba de 50 și de 100 spate fete 11 ani, Tudor Maxim – locul 11 în probele de 100 și 200 spate băieți 13 ani. Punctajul obținut de sportivii suceveni a clasat echipa Școlii cu Clasele I-VIII Nr. 3 Suceava pe poziția a VIII-a în clasamentul general după 7 reuniuni. Din echipa CSȘ 3 Suceava care a participat la această competiție au făcut parte sportivii: – fete 11 ani: Andreea Druță, Sabina Boberschi, Diana Lissov, Alexandra Ilieș, Ioana Lupu, Sabina Rusu și Ruxandra Savina; – fete 12 ani: Bianca Morari, Cosmina Ungureanu; – băieți 11 ani: Alexandru Bodnar, Ștefan Catargiu, Gabriel Roman, Călin Stafie; –băieți 12 ani: Teodor Marchitan, Mircea Nistor, Ionuț Onesim, Claudiu Timofte; – băieți 13 ani: Florin Ghițun și Tudor Maxim. „Comportarea sportivilor noștri a fost una peste așteptări. Copiii și-au depășit emoțiile și au reușit performanțe cu care nu ne-am întâlnit până acum la un așa nivel. Sper ca ei să continue pe aceeași linie. Începând de joi, 7 iulie, CSȘ 3 Suceava va participa la Campionatele Naționale de juniori II de la București. În competiție vor intra patru sportive: Miruna Parasca, Ioana Pavăl, Lisa Munteanu și Diana Dungeanu”, a declarat coordonatorul CSȘ 3 Suceava, profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: