De la an la an

Zilele Sucevei, tot mai sărace

> Primăria va da pentru manifestări 30.000 de lei, iar cu 50.000 de lei va veni și Iulius Mall > Anul trecut, primăria a scos de la vistieria comună 50.000 de lei, în 2009 fiind cheltuită suma de 70.000 de lei
 

Municipalitatea suceveană s-a asociat cu Iulius Mall în vederea organizării Zilelor Sucevei. Anul acesta, spectacolele prilejuite de acest eveniment nu vor mai avea loc pe esplanada Casei Culturii, în centrul orașului, cauza constituind-o lucrările de excavare la cele două locații ale viitoarelor parcări subterane, precum și intervențiile de reabilitare a pietonalului aferent. În acest sens, municipalitatea a purtat discuții cu conducerea Iulius Mall, în urma unei hotărâri a Consiliului Local hipermartketul punând la dispoziție parcarea centrului comercial din Lunca Sucevei. Primarul Lungu a declarat că, în acest an, pe motiv de criză economică, fondurile pregătite pentru sărbătorirea Zilelor Sucevei vor fi mai mici. Astfel, din pușculița municipală vor fi alocați doar 30.000 de lei, deși inițial se anunțase o participare de 50.000 de lei. Tot în urma parteneriatului consfințit în deliberativul local, un aport financiar urmează a avea și Iulius Mall, acesta ridicându-se, conform edilului-șef Ion Lungu, la 50.000 de lei. „Vom lua de la capitolul cultural al bugetului local suma de 30.000 de lei, iar Iulius Mall va veni cu 50.000 de lei, astfel încât să putem organiza, cât de cât, manifestările de anul acesta”, a precizat Lungu. Anul trecut, primăria a dat din vistieria comună 50.000 de lei, manifestările având loc pe 24 și 25 iunie. În 2009, Zilele Sucevei au fost marcate în perioada 24-28 iunie, de miercuri până duminică, bugetul local venind cu mai mulți bani, respectiv cu 20.000 de lei în plus.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: