La Solca

Hotărârea n-a venit, iar șomajul bate la ușă

Primarul orașului Solca, Valeruț Țăranu Hofnăr, speră ca miercuri, la ședința de Guvern, să fie aprobată și hotărârea așteptată pentru înființarea căminului de bătrâni, dar până atunci cei 42 de foști salariați ai spitalului localității pot opta pentru a intra în șomaj.
 

Spitalul Solca

Primarul ne-a a precizat ieri că oamenii respectivi aveau preaviz până vinerea trecută, majoritatea preferând să intre în șomaj ca să primească totuși niște bani. „Vom avea discuții cu contabila-șefă să vedem care vor să plece, care vor să rămână. Eu aș prefera să nu intre toți în șomaj, sunt și din foștii salariați care au gestiuni în primire și trebuie să vedem ce facem. Să sperăm că miercuri se va da Hotărârea de Guvern, noi ținem legătura cu Prefectura”, a spus primarul Țăranu Hofnăr. Reamintim că Primăria Solca a trimis cu mai bine de o lună în urmă documentația pentru înființarea unui cămin de bătrâni în locul fostului spital de boli cronice, dar Guvernul n-a dat încă hotărârea în acest sens. Spitalul s-a desființat cu data de 1 aprilie, iar de atunci cei 42 de foști angajați care nu s-au transferat la alte spitale așteptând să se înființeze căminul și să fie preluați acolo, au fost în concediu în aprilie, iar în mai au avut preaviz până pe data de 27.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: