Șef de post prins cu țigări de contrabandă de colegii săi

➢ Adjunctul șefului IPJ Suceava, cms.-șef Viorel Onea, anunță măsuri ferme împotriva oricărui polițist care dezonorează uniforma
 

Ieri, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Suceava au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii activităților ilegale cu produse accizabile din tutun. În jurul orei 14.20, un echipaj de poliție rutieră ce acționa pe DN 2, la intrare în municipiul Suceava din direcția Rădăuți, a oprit în trafic un autoturism condus de Vasile Iftimie, de 43 de ani, din Vadu Moldovei, agent de poliție în cadrul IPJ Suceava. Cu ocazia controlului autoturismului (proprietatea polițistului), în interior a fost identificată cantitatea de 3.000 pachete de țigări, de proveniență Republica Moldova, pentru care conducătorul auto nu deținea documente de proveniență, cu o valoare de piață de 30.000 lei. Țigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul – indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Am luat, ieri, legătura cu adjunctul șefului IPJ Suceava, cms.-șef Viorel Onea, care ne-a declarat: „Deocamdată, polițistul va fi pus la dispoziția structurilor de comandă ale inspectoratului, însă, în orice condiții, vom da dovadă de fermitate maximă față de orice subordonat care nu respectă legea și statutul de polițist!” MUGUR GEU P.S. La ora 21.50 șeful de post era audiat de procurori, în vederea reținerii. Vom reveni cu amănunte.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI