Pe 4.300 mp

C&A intră în premieră în Suceava, Timișoara și Iași în mall-urile Iulius Group

Compania Iulius Group anunță semnarea parteneriatului cu C&A, în urma căruia renumitul retailer internațional va deschide 3 magazine pe o suprafață totală ce depășește 4.300 mp.
 

Astfel, C&A va inaugura magazine în Iulius Mall Suceava, Iulius Mall Timișoara și ansamblul urbanistic Palas din centrul Iașiului. „Suntem deosebit de onorați că apreciatul brand C&A a ales trei din cele cinci mall-uri dezvoltate și operate de compania Iulius Group pentru a-și face intrarea în tot atâtea orașe mari din România. Fiind una dintre cele mai importante mărci de pe piața europeană, C&A reprezintă o altă premieră mult așteptată de clienții noștri, care vine astfel să întregească oferta centrelor comerciale Iulius Mall și Palas Mall, din ce în ce mai diversă și aliniată la destinațiile de shopping internaționale”, a declarat Oana Diaconescu, senior leasing manager Iulius Group. În Iulius Mall Suceava, C&A va ocupa 1.225 mp, la parter. La Timișoara, iubitorii brandului olandez își vor face cumpărăturile în Iulius Mall, într-un magazin de circa 1.700 mp, amplasat pe două niveluri. La Iași, C&A va ocupa aproximativ 1.380 mp la parterul Palas Mall. C&A reprezintă abrevierea numelor celor doi fondatori ai brandului – Clemens & August Brenninkmeyer –, doi frați care au pus bazele companiei în 1841. Astăzi, C&A este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, cu circa 2 milioane de clienți zilnici și 1.400 de magazine răspândite în 19 țări. Recunoscute și apreciate pentru gama largă de produse și prețurile atractive, magazinele C&A se adresează publicului de toate vârstele prin cele 11 branduri proprii care promovează stiluri diverse: Yessica (modă pentru femeia modernă), Yessica Pure (destinat femeilor de afaceri), Your Sixth Sense (pentru femeia elegantă), Angelo Litrico (vestimentație trendy pentru bărbați), Westbury (pasul firesc de la bărbat la gentleman), Canda (haine casual pentru femei și bărbați), Clock-house (destinat tinerilor cu vârsta între 18 și 25 de ani), Baby Club, Palomino (vestimentație comodă și stilată pentru copiii cu vârsta între 2 și 6 ani), Here&There (pentru băieții și fetele cu vârsta între 7 și 14 ani) și Rodeo Sport (marca sport C&A pentru toți). (Departament PR Iulius Group)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI