Șeful IȘJ vrea să se implice personal în organizarea Lirei de Aur

Județul Suceava va găzdui în vacanța de Paște două olimpiade naționale, la biologie și limbile materne rusă și croată, informează șeful IȘJ Suceava, Petru Carcalete.
 

„Etapa națională a Olimpiadei de Biologie se va organiza în județul Suceava, în perioada 17-21 aprilie 2011, fiind așteptați 250 de elevi din toată țara, 42 de profesori însoțitori ai loturilor județene și 25 de membri ai comisiei naționale de organizare a olimpiadei, respectiv reprezentanți MECTS, profesori universitari, inspectori școlari”, a declarat șeful IȘJ Suceava. Acesta a precizat că activitățile specifice se vor desfășura la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava și la Școala Creștină Filadelfia Suceava. Olimpiada disciplinelor materne croată și rusă va avea loc la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni, în perioada 15-19 aprilie, cu participarea a 31 de elevi și cadre didactice la limba croată și a încă 100 de elevi și profesori la limba rusă maternă. Șeful IȘJ s-a referit ieri și la Concursul internațional de interpretare instrumentală „Lira de Aur”, de la Suceava, precizând că se va implica personal în organizare. „Chiar vreau să mă implic personal, nu vreau să se întrerupă după atâția ani. Vreau s-o organizăm, fără discuții”. La finanțarea concursului aflat la a XXXII-a ediție va contribui și anul acesta Primăria Suceava, suma alocată de la bugetul local fiind de 500 de milioane de lei vechi, aceeași ca în 2009 și în 2010. „Lira de Aur” 2011 va avea loc în perioada 2-5 iunie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: