Music Star „Petru Rareș”

Ediția 2011 a Concursului de interpretare muzicală Music Star “Petru Rareș” se va desfășura duminică, 13 februarie, cu începere de la ora 17.00, în Club Vox din Casa Culturii Suceava.
 

Aflată la cea de-a doua ediție, competiția este destinată elevilor de la Colegiul Național “Petru Rareș” din Suceava și elevilor cu care aceștia colaborează, și va cuprinde trei secțiuni. Potrivit prof. Cristian Doboș, inițiatorul și coordonatorul concursului, prima secțiune se adresează elevilor din clasele V-VIII, a doua, elevilor din clasele IX-XII – muzică vocală, iar a treia secțiune, elevilor din clasele IX-XII – muzică vocal-instrumentală. La fiecare secțiune se acordă premiile I, II și III, trei premii speciale: un premiu de popularitate, un premiu de compoziție, un premiu pentru cel mai valoros instrumentist și, nu în ultimul rând, Trofeul Music Star “Petru Rareș” 2011 pentru cea mai bună prestație din concurs. Premiile vor consta în instrumente muzicale, echipamente, dispozitive sau accesorii muzicale etc. Premianții vor fi promovați în emisiuni radio-tv ale posturilor locale și vor putea reprezenta școala la concursurile muzicale din 2011. Preselecția pentru ediția din acest an a competiției a avut loc vineri, 28 ianuarie, în Aula Colegiului „Petru Rareș”, juriul fiind format din elevi de la acest liceu, respectiv Adina Huțu (XII A), Lisandra Zofotă (XII C), Diana Nechifor (XII D), Ștefan Roșu (XII E), Clara Popadiuc (XI A), George Grădinariu (XI H), Jessica Neamțu (X G) și coordonat de prof. de Educație Muzicală Cristian Doboș. În finală, juriul va fi format din persoane cu experiență în domeniu, respectiv Marius Vrânceanu – profesor la Colegiul Național “Petru Rareș”; Doru Popovici – profesor, jurnalist; Marius Socoliuc – proprietarul magazinului „Muzica” din Suceava; Lucian Dragotă – actor, profesor, director general al companiei de radio și televiziune „New talents”; Bobby Stroe – realizator emisiuni radio-tv, Ionuț Bejinariu – președintele organizației „Tu și România”, managerul Casei de Discuri și Producție „Jhaps”, managerul firmei de impresariat artistic „Showmania”. Prima ediție a Concursului de interpretare muzicală Music Star “Petru Rareș” a avut loc pe data de 12 februarie 2010 și a fost găzduită tot de Club Vox din Casa Culturii. Trofeul Music Star “Petru Rareș” 2010 a fost câștigat de Andra Grigore – voce, din clasa a XI-a D.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: