De la Suceava

Victor Ponta acuză Președinția și Guvernul României că încurajează crima organizată

Președintele social-democraților din România, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă susținută la Suceava, că poziția țărilor Uniunii Europene în privința aderării României la spațiul Schengen este determinată de faptul că administrația de la București este coruptă și încurajează crima organizată.
 

Ponta a spus că Grupul Socialist din Parlamentul European și premierii socialiști ai țărilor Uniunii Europene susțin integrarea României în spațiul Schengen. “Probleme sunt în altă parte, nu la noi (socialiștii – n.r.)”, a spus liderul PSD. El a arătat că motivul pentru care România nu este susținută de unele țări este pentru că acestea consideră că administrația de la București este coruptă și încurajează crima organizată, și nu pentru că “nu s-au pus sârmă ghimpată și camere video la frontieră”. Ponta a mai spus că această ștampilă pusă pe un guvern al unei țări UE va fi ștearsă foarte greu. “Avem un grad de corupție care ne pune în afara Europei. Nu problemele tehnice, ci problemele corupției și crimei organizate încurajate de Guvernul României sunt cauzele”, a mai spus Victor Ponta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: