Gheorghe Flutur:

Primăriile trebuie ajutate indiferent de culoarea politică

„Perioada următoare este una pentru care bătălia se duce pe proiecte, pe cine atrage mai multe fonduri”, a reliefat șeful administrației județene Suceava este județul care, la sfârșit de 2010, contabilizează un mare număr de proiecte, unele dintre ele deja încheiate, evidențiază șeful administrației județene, Gheorghe Flutur. El a declarat că, dacă se trage linie, valoarea lor se ridică la 1,15 miliarde de euro, proiectele depuse fiind atât private, cât și publice, ale primăriilor.
 

Gheorghe FLUTUR

„Suceava s-a mișcat bine în ceea ce privește absorbția fondurilor și alocarea banilor pe investiții, prin faptul că nu avem probleme cu restanțele la plată. Este un lucru foarte important și sper ca, prin compensările care se fac cu ARDNE, să mai rămână niște bani, să vedem ce probleme mai avem, astfel încât să nu mai lăsăm primăriile să se chinuiască. Perioada următoare este una în care bătălia se duce pe proiecte, pe cine atrage mai multe fonduri”, reliefează președintele CJ. Flutur spune că anul viitor, pe primul plan sunt primăriile sărace: „În anul 2011, va trebui să ne aplecăm mai mult, să ajutăm primăriile, să le încurajăm, mai ales pe cele rămase în urmă, indiferent de culoarea politică și care nu au proiecte. Să-și facă cel puțin un proiect în comunitatea lor, deoarece acesta va trebui să fie anul 2011 pentru noi: cu cât mai multe fonduri europene”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: