Control oftalmologic gratuit, de la PSD

PSD Suceava va lansa din 3 ianuarie un proiect social prin care locuitorii județului vor putea să-și facă un control oftalmologic gratuit.
 

Președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, ieri, că acest proiect social se va derula în colaborare cu Optica Milano, o asociație din Bistrița-Năsăud. Verificările și măsurătorile vor fi efectuate de specialiști ai Optica Milano, timp de patru luni, în toate localitățile județului. Controalele medicale gratuite vor începe, din 3 ianuarie, în municipiul Suceava, la sediul PSD, și în comuna Udești, la Primărie. Specialiștii oftalmologi vor efectua măsurătorile optometrice gratuite în cele două localități timp de patru zile, urmând ca apoi aceștia să asigure consultațiile în alte localități. Nechifor a spus că acest proiect al PSD Suceava se adresează tuturor sucevenilor care consideră că au nevoie de un control oftalmologic. El a arătat că PSD Suceava va mai derula în 2011 și alte proiecte sociale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: