Au reapărut pancartele

În preajma mănăstirilor din județ au reapărut, acum, înaintea Crăciunului, pancarte prin care Biserica Ortodoxă a Bucovinei își revendică public dreptul de proprietate asupra Fondului Bisericesc.
 

Reamintim că o asemenea modalitate de a atrage atenția asupra revendicării Fondului Bisericesc al Bucovinei a mai fost adoptată în prima jumătate a acestui an, pancartele fiind îndepărtate după ce președintele Consiliului Județean, dl Gheorghe Flutur, afirma, într-un interviu acordat ziarului nostru, că „am fost și sunt susținătorul retrocedării proprietății (…), inclusiv (pentru) Biserica Ortodoxă din Bucovina, pentru că e nevoie de bani pentru refacerea monumentelor”. Noutatea în ce privește noile pancarte este aceea că textul este redactat și în limba engleză, un capitol fiind consacrat poziției Bisericii față de manifestările incluse în actualul Program „Crăciun în Bucovina”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: