“Obligați” să-și asume “responsabilitatea schimbării”

PSD Suceava își pregătește candidații pentru alegeri > Dacă pentru poziția de primar al Sucevei social-democrații nu s-au decis asupra unei persoane, în privința candidaturii pentru postul ocupat de Gheorghe Flutur a fost indicat Cătălin Nechifor, “singura soluție de schimbare a lucrurilor în bine în acest județ” potrivit senatorului Gavril Mîrza
 

“Avem preocupări foarte serioase în a selecta oamenii pentru alegerile ce urmează și începem cu cele locale”, a declarat ieri senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, care a arătat că în urma discuțiilor purtate cu oamenii se poate concluziona că se dorește tot mai mult o schimbare. “Suntem obligați de către populație să ne asumăm responsabilitatea schimbării, pentru că puterea oamenilor de a mai suporta sărăcia și minciuna a ajuns la limita extremă”, a subliniat parlamentarul social-democrat. El a precizat că desemnarea candidaților se face pentru toate funcțiile, începând cu cele de consilier local și primar în fiecare localitate, până la președinția administrației județene. Dacă în ceea ce privește candidatul pentru fotoliul de primar al municipiului reședință de județ PSD Suceava încă nu s-a decis asupra unei nominalizări, mult mai clar stau lucrurile pentru șefia la județ. Fostul președinte al Consiliului Județean Suceava în perioada 1996 – 2008, Gavril Mîrza, l-a nominalizat pe actualul lider al social–democraților, Cătălin Nechifor, ca cel mai bun om pentru a-l înlocui pe Gheorghe Flutur. “În urma tuturor discuțiilor avute în cadrul partidului, vă pot spune că pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava își va asuma răspunderea Cătălin Nechifor, iar noi îl vom susține în acest demers cu toate forțele pentru că este singura soluție de schimbare a lucrurilor în bine în acest județ”, a conchis Gavril Mîrza.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: