“Guvernul Boc continuă lupta cu propriul popor”

Vicepreședintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a declarat, joi, că bugetul propus de actuala guvernare democrat–liberală pentru anul viitor este antieuropean, venind împotriva dezvoltării României și adâncind țara în criză.
 

“PSD consideră că acesta este un buget care pur și simplu va îngropa România și spunem acest lucru bazându-ne și pe concluziile Băncii Mondiale care afirmă că este unul făcut după ureche. În acest buget nu există nicio reală măsură anticriză și putem vedea cu ușurință că este creat pe ministere, și nu pe politici publice”, a spus Ovidiu Milici, într-o conferință de presă. La rândul său, și senatorul PSD de Suceava Gavril Mîrza a ținut să afirme că noile hotărâri luate de actuala conducere centrală nu fac decât să demonstreze, încă o dată, că “Guvernul Boc continuă lupta cu propriul popor. Ultimul război dus de Micul Boc a fost cu bebelușii și probabil că au mai rămas doar bătăliile cu veteranii și văduvele de război dintre categoriile populației cu care nu a avut încă o luptă deschisă”. Parlamentarul PSD a mai ținut să afirme că „acest guvern inuman și antiromânesc își înfăptuiește programul diabolic de sărăcire a românilor și de reducere a numărului acestora, cu sprijinul președintelui României, iar în viitorul apropiat, din limbajul românilor va dispărea expresia « Cei 7 ani de acasă » și va fi înlocuită cu «Cei 7 ani de creșă»”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: