De la Frasin, gazele ajung, în sfârșit, la Câmpulung

„A început conectarea magistralei de gaze la sistemul național de transport al gazelor naturale”, a anunțat, marți, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Șerban, precizând că Transgaz a efectuat recepția conductei magistrale între Frasin și Câmpulung Moldovenesc.
 

Potrivit edilului-șef câmpulungean, Transgaz a finalizat lucrările privind punerea în funcțiune a conductei de transport gaze naturale Frasin – Câmpulung Moldovenesc și a stației de reglare-măsurare din Câmpulung Moldovenesc. „A început conectarea magistralei de gaze la sistemul național de transport al gazelor naturale”, a spus primarul, care a menționat că lucrările privind aducerea gazului natural la Câmpulung Moldovenesc și punerea în funcțiune a centralei termice de cogenerare de înaltă performanță sunt în grafic. El a arătat că săptămâna viitoare gazul natural va ajunge și la centrala termică, ce a fost construită prin proiectul județean „Utilități și mediu la standarde europene”, urmând ca aceasta să fie pusă în funcțiune până în data de 27 noiembrie. Transgaz SA urmează să continue investițiile în obiectivele din proiectul județean de utilități și a anunțat săptămâna trecută că tronsonul Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei este cuprins în programul de modernizare și dezvoltare a sistemului național de transport pentru anul 2011 și că se află în faza de reproiectare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: