În premieră

CSM Suceava a adunat 100 de medalii !

Chiar dacă până la finele anului mai sunt aproape două luni, 2010 se anunță de pe acum ca fiind cel mai prolific an competițional pentru Clubul Sportiv Municipal Suceava, care a reușit performanța să strângă 100 de medalii de la sportivii săi, atât în competițiile naționale, cât și internaționale.
 

Atleții și canotorii au obținut câte 23 de medalii și sunt de departe cei mai merituoși sportivi de la CSM Suceava. Directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim, a precizat de altfel, că până la sfârșitul anului sportivii suceveni mai sunt angrenați în câteva competiții și sunt șanse chiar ca zestrea de medalii să fie și mai consistentă. Iată medaliile strânse de fiecare secție de la CSM Suceava: Atletism: 23 de medalii (10 de aur, 11 de argint și 5 de bronz) la campionatele naționale și 3 medalii la Balcaniadă, din care: 7 medalii la seniori, 3 la tineret, 14 la juniori și 2 la copii; Box: o medalie de argint la campionatul național și 2 medalii de argint la Cupa României; Canotaj: 22 de medalii (6 aur, 7 argint, 10 bronz) la campionatul național și o medalie la Cupa României, din care: 13 medalii la seniori, 3 la tineret și 7 la juniori; Lupte greco-romane: 6 medalii (2 aur, 2 argint, 2 bronz) la campionatul național, din care: 3 la seniori și 3 la juniori I; Tir cu arcul: 25 de medalii (13 aur, 6 argint, 6 bronz) la campionatul național, din care: 18 la seniori și 7 la juniori; Tir sportiv: 13 medalii la campionatele naționale și 4 medalii la Cupa României (4 aur, 10 argint, 3 bronz), din care: 7 la juniori I și 10 la juniori II. La toate acestea se poate adăuga performanța obținută de echipa de volei, care a promovat în vară în prima divizie, după o pauză de 13 ani, dar și retrogradarea după mulți ani a echipei locale de rugbi. Trebuie precizat faptul că la sfârșit de an, în funcție de performanțele obținute de sportivii cluburilor departamentale, se întocmește un clasament general la nivel național.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: