La 19 ani

S-a spânzurat pentru că iubita nu i-a răspuns la SMS-uri

Poliția Fălticeni a fost sesizată duminică despre faptul că, în cursul dimineții, a fost găsit spânzurat Dimitrie P., de 19 ani, din localitate.
 

Surse judiciare dezvăluie că tânărul, care a fost descoperit de rude, atârnând de o grindă a unei magazii situată în spatele locuinței părinților, prezenta un șanț de spânzurare la nivelul gâtului. La examinarea exterioară nu s-au observat semne de violență, nefiind suspiciuni cu privire la decesul sus-numitului. Urmează a se efectua necropsia în vederea stabilirii exacte a cauzei decesului. Dimitrie P. s-ar fi sinucis din dragoste, pe telefonul său mobil fiind găsite nu mai puțin de 10 SMS-uri adresate în noaptea de sâmbătă spre duminică unei fete din Rădășeni, care îl părăsise de puțin timp. Tânărul o amenința pe cea căreia îi dedicase de vreo 2 – 3 ani toată dragostea lui (mai mică decât el și minoră), că, dacă nu se întoarce la el, își va pune capăt vieții. Cum fosta iubită nu i-a răspuns la SMS-uri, Dimitrie P. și-a dus amenințarea până la capăt…

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI