Un democrat-liberal despre PSD

„Socialiștii pierd tot mai mult teren în Uniunea Europeană, iar PSD nu va face excepție”, a declarat miercuri europarlamentarul PD-L de Suceava, Petru Luhan, subliniind că, pentru a ajunge la putere, PSD a folosit mereu atacuri la persoană, mituirea electoratului cu mici și bere sau amăgirea oamenilor cu promisiuni deșarte.
 

“PSD va scădea în sondaje la fel de repede cum a crescut o perioadă, printr-o propagandă ieftină și lipsită de conținut și viziune. PSD nu știe să facă altceva decât un astfel de tip de politică, lipsită de substanță, care nu urmărește decât manipularea românilor”, a arătat eurodeputatul sucevean într-o declarație de presă. Luhan a apreciat că după ce rezultatele la europarlamentarele din 2009 au arătat că în Europa socialiștii au pierdut peste 10 procente, socialismul nu mai poate funcționa în Europa și consideră că lipsa leadershipului este una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă PSD. „A fi lider înseamnă să ai idei, viziune și capacitatea de a implementa acea viziune. Azi, niciunul dintre liderii PSD nu are cumulativ aceste calități. PSD nu are un program de modernizare a țării, în timp ce România vrea să fie o societate modernă, europeană”, a mai spus europarlamentarul PD-L. Toate statele moderne europene, cu mici excepții, au o conducere de centru-dreapta, singura care și-a dovedit caracterul eficient, pragmatic și rațional în administrarea unei țări, a mai adăugat Luhan, care crede că în prezent electoratul votează mult mai rațional decât în alți ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: