Mai… oț decât „prevede” legea

O patrulă din cadrul Posturilor de Poliție Fundu Moldovei și Breaza a oprit pentru control, marți, în jurul orei 20,30, pe DJ 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, un autoturism, condus de Robert B., de 23 de ani, din comuna Dumbrava Roșie, județul Neamț.
 

În urma verificărilor în baza de date, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru niciun fel de categorie de autovehicule, numerele de înmatriculare de pe autoturism aparțin unui alt autoturism, proprietatea lui Viorel B., din comuna Roznov, județul Neamț, iar după seria de șasiu, autoturismul oprit în trafic nu figurează în baza de date auto ca înmatriculat în România. Din cercetări, informează Poliția, s-a stabilit faptul că Ionuț B., de 22 de ani, din comuna Dumbrava Roșie, județul Neamț, a fost depistat conducând autoturismul în cauză la 14.08.2010, de polițiștii din cadrul Postului Breaza, ocazie cu care i s-a întocmit dosar penal și s-a luat măsura indisponibilizării autovehiculului prin ridicarea plăcuțelor cu numerele de înmatriculare și a documentelor. Marți, Ionuț B. a montat alte plăcuțe de înmatriculare pe autoturismul în cauză și l-a încredințat lui Robert B. pentru a fi condus pe drumurile publice, cu toate că acesta i-a spus că nu posedă permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluționat procedural.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: