La Jandarmerie

111 avansări în grad

111 lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava au fost înaintați ieri în grad, odată cu expirarea gradului minim.
 

Ceremoniile de avansare la termen se petrec în fiecare an în preajma zilei de 1 august, cele înainte de expirarea stagiului minim, pentru merite deosebite, petrecându-se doar cu ocazia Zilei Naționale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române. Festivitățile oficiale și religioase s-au desfășurat, aflăm, atât la sediul IJJ Suceava, cât și la subunitățile din Vatra Dornei, Gura Humorului, Rădăuți și Fălticeni. La sediul IJJ, festivitatea a debutat cu prezentarea Ordinului Ministrului Administrației și Internelor de înaintare în grad a ofițerilor și a Ordinului Inspectorului-șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava pentru înaintarea în grad a subofițerilor. După care, în prezența colegilor, conducerea inspectoratului a înmânat cadrelor noile grade. Au avansat: în gradul de căpitan – 1 ofițer; în gradul de locotenent – 3 ofițeri; în gradul de plutonier adjutant-șef – 1 subofițer; în gradul de plutonier adjutant – 26 subofițeri; în gradul de plutonier major – 12 subofițeri; în gradul de plutonier – 65 subofițeri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: