„1 Iunie – Bucuria copiilor”

Micuții de la „Blijdorp” își expun țesăturile și obiectele de lut

 

Sub sloganul „1 Iunie – Bucuria copiilor”, Complexul terapeutic pentru copilul cu handicap sever și moderat „Blijdorp – O nouă viață” organizează o serie întreagă de acțiuni menite a marca Ziua internațională a copilului.
Astfel, astăzi, micuții și tinerii asistați în unitatea suceveană vor participa la o competiție sportivă cu mai multe probe pe un traseu adaptat persoanelor cu nevoi speciale și amenajat în curtea Complexului. Minorii de la „Blijdorp” vor avea parte, de asemenea, de un moment artistic susținut de către cei mai talentați dintre colegii lor. Totodată, în colaborare cu Shoping City, în cadrul marii unități comerciale va fi inaugurată o expoziție cu obiecte de lut și țesături realizate la grupele de lucru ale copiilor, aceștia urmând a primi și mici cadouri de la gazdele manifestării.
Mâine, cei de la Complexul terapeutic pentru copilul cu handicap sever și moderat „Blijdorp – O nouă viață” vor merge în vizită la colegii lor de la Centrul Școlar „Sfântul Andrei” și Centrul „Lurenția Ulici” din Gura Humorului, unde va fi organizat și un cros pentru persoane cu dizabilități.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: