Comunicat de presă

„Copilăria dincolo de vârstă”

Direcția Județeană pentru Tineret Suceava, având ca parteneri Instituția Prefectului, Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 ABC Suceava, Asociația Regională de Educare a Adulților Suceava, Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri Suceava și Asociația „Profesioniștii Ștefan cel Mare” organizează astăzi, 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului, o acțiune cu tema „Copilăria dincolo de vârstă”.
 

Acțiunea se desfășoară la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 7 ABC (structură aparținând G.P.P 1 Guliver), unde, pe parcursul a două ore, copiii aparținând grupei mijlocii Piticot, sub coordonarea educatoarelor Geta Donciu și Maria Mazilu, și ai grupei mari pregătitoare Țăndărică au ca parteneri pentru activitățile lor educativ-recreative tineri voluntari ai Direcției Județene pentru Tineret și ai asociațiilor partenere, și chiar părinții acestor copii.
Astfel, participanții sunt implicați în diverse ateliere: pictură, modelaj, jocuri de mișcare, jocuri de imaginație, sub coordonarea cadrelor didactice de specialitate.
Prin această acțiune, intenționăm să estompăm barierele de vârstă și de apartenență la diferite categorii socio-profesionale, astfel încât să putem creiona un Univers al Copilăriei în care copiii să simtă că adulții le împărtășesc fără prejudecăți ideile, bucuriile și visele. (SIMONA SOFRONI, director)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: