Părinții vor afla riscurile consumului de „etnobotanice”

 

Începând cu luna mai a.c. și până la sfârșitul anului școlar în curs, în unitățile de învățământ din județul Suceava se vor derula activitățile proiectului „Dependenți de libertate”, proiect implementat de Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Suceava, Compartimentul de Analiza și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava și Serviciul de Ordine Publică Suceava. Proiectul are ca scop prevenirea consumului de substanțe etnobotanice prin informarea elevilor și a familiilor acestora, dar și a membrilor comunității, cu privire la efectele nocive ale substanțelor și plantelor cunoscute generic sub denumirea de „etnobotanice”.
În cadrul proiectului vor avea loc sesiuni de informare a elevilor în școli, dar și a părinților, acasă. Noutatea acestei campanii de prevenire a consumului de „etnobotanice”, față de toate celelalte desfășurate până acum, constă în faptul că părinții vor primi acasă scrisori de informare cu privire la riscurile consumului acestor substanțe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: