De Înviere, la Suceava. Autobuzele circulă până la miezul nopții

În noaptea de Înviere, autobuzele firmei de transport local TPL vor avea program prelungit cu încă o oră, respectiv până la 24. De la miezul nopții și până la ora 4, în trafic vor fi microbuzele maxi-taxi, acestea trecând prin stații din jumătate în jumătate de oră. Potrivit primarului Ion Lungu, de la ora 4 dimineața, mijloacele de transport călători își vor relua programul normal, după orarul de duminică.
 

În ceea ce privește o altă societate a primăriei, respectiv Termica, edilul-șef face cunoscut că până miercurea viitoare sucevenii vor avea apă caldă la robinete, zi și noapte. De asemenea, întrucât temperaturile nocturne și diurne sunt încă destul de coborâte, consumatorii branșați la sistemul centralizat de termoficare se vor bucura și de încălzire non-stop.
Primarul Lungu mai informează că, în noaptea Învierii, va fi suplimentat numărul patrulelor de agenți comunitari, acestea urmând a fi prezente mai ales în prejma bisericilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: